u bevindt zich hier: | Nieuws | Nokia geeft glimp van N9 of N950 met MeeGo

2011-05-18 Nokia geeft glimp van N9 of N950 met MeeGo

????
Redactie: ???

Er is een video verschenen waarin de Nokia N9- of N950-smartphone wordt getoond. Het gaat om een promotiefilmpje dat waarschijnlijk door Nokia zelf is gemaakt. De smartphone zou op het Linux-besturingssysteem Meego draaien.

De video toont een interface die lijkt op Symbian Anna, een nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem Symbian. Het is daardoor mogelijk dat Nokia ervoor gekozen heeft om een ander besturingssysteem te gebruiken, maar de Finse fabrikant heeft zelf nog weinig losgelaten over het toestel. Ook is nog niet zeker om welke telefoon het precies gaat; er gaan geruchten dat Nokia de release van de N9 heeft geschrapt en in plaats daarvan de N950 wil uitbrengen. De toestellen lijken sterk op elkaar, waardoor niet te zeggen is welke in de video wordt getoond. 

Op de video is verder te zien dat de nieuwe smartphone een 12-megapixelcamera met dubbele ledflitser aan boord heeft. Verder zou in het toestel een Intel Moorestown-cpu draaien die zijn werk op 1,2GHz doet. De Nokia-telefoon beschikt over een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord.

Het is niet bekend wanneer de N9 of N950 wordt uitgebracht en hoe de precieze specificaties eruit zien. Wel doet het verschijnen van een promotiefilmpje vermoeden dat een aankondiging snel zal volgen. Nokia heeft de release van zijn eerste Meego-toestel al een aantal maal uitgesteld.

 

VIDEO

REACTIES
MBoMjeUyHNQRaIHGDE schrijf op 15-09-2011 - 07:22:

Wow! That's a really neat aenwsr!

HLfAsswNRg schrijf op 16-09-2011 - 14:57:

1nYKbd , [url=http://flzssexammbl.com/]flzssexammbl[/url], [link=http://oirkajcsiqpk.com/]oirkajcsiqpk[/link], http://gsatuaqytcnc.com/

lgNDGQeHnvLaKdqyRq schrijf op 17-09-2011 - 13:12:

UMkBbt <a href="http://nqityumkkcfx.com/">nqityumkkcfx</a>

neKDtzceuVZ schrijf op 17-09-2011 - 16:48:

PPM4hZ , [url=http://beatzotcwsuh.com/]beatzotcwsuh[/url], [link=http://ousmbbjtvwja.com/]ousmbbjtvwja[/link], http://zfmnmtjqganm.com/

Je bent ingelogd als: Jan Jansen. Je kunt hieronder een reactie schrijven.

Reactie's op: Nokia geeft glimp van N9 of N950 met MeeGo

Plaats reactie op: Nokia geeft glimp van N9 of N950 met MeeGo