u bevindt zich hier: | Nieuws | De hype van twitter zet door als mensen niet bereikbaar zijn via hun mobiel

2011-03-28 De hype van twitter zet door als mensen niet bereikbaar zijn via hun mobiel

????
Redactie: ???

De hype van twitter zet door als mensen niet bereikbaar zijn via hun mobiel

 

Als mensen even niet bereikbaar zijn door een storing van T-mobile wat doen ze dan om dit te zeggen aan hun vrienden? Twitter! Vandaag is er een landelijke storing van t-mobile en als je binnen google zoekt op t-mobile storing dan krijg je tientallen berichten per min.

Veel onderzoekers hebben het al eens aangeven maar als iemand in deze tijd niet meer op hun mobiel bereikbaar is dan gaan mensen zoeken naar andere middelen om hun vrienden op de hoogte te stellend dat ze niet kunnen bellen. Dit zagen we vandaag ook door de landelijke storing van T-mobile. Gelijk was er binnen enkele minuten groot verkeer op de woorden #t-mobile #storing binnen twitter.

door deze hype blijkt wel weer dat veel mensen afhankelijk zijn van hun mobiele telefoon om hun sociale contacten te bevredigen.

 

 

REACTIES
RvVYAFKE schrijf op 29-05-2012 - 16:40:

Dasg Jeroen, Ik was op zoek op linkedin naar mijn neejfe: Jeroen Hensen en zie: daar verschijnt een andere Jeroen Hensen die ik qua uiterlijk meteen herken. We hebben ooit met elkaar van doen gehad. Maar wat? Kom ik jou bekend voor? Zo ja, weet jij waar en wat/hoe? Jouw interesseveld overlapt deels het mijne. Leuke, spontane, rustige site. Hoor graag van je. Hartelijke groet Willy 073-5517063 of 06 40306739

XtJcnvYcXtMk schrijf op 29-05-2012 - 19:36:

ZfYrkd <a href="http://ufkvxskrcvpf.com/">ufkvxskrcvpf</a>

NNQIXknfpZXz schrijf op 31-05-2012 - 21:41:

Z5Kj0o , [url=http://vfggjvzysphx.com/]vfggjvzysphx[/url], [link=http://qtquwsujswhb.com/]qtquwsujswhb[/link], http://gpxmlxouyzhf.com/

Je bent ingelogd als: Jan Jansen. Je kunt hieronder een reactie schrijven.

Reactie's op: De hype van twitter zet door als mensen niet bereikbaar zijn via hun mobiel

Plaats reactie op: De hype van twitter zet door als mensen niet bereikbaar zijn via hun mobiel