u bevindt zich hier: merk | Telefoon

FILTER
Camera:
Front-Camera:
Besturingsysteem:
PRIJS:
tot
ZOEKEN:

Apple mobiele telefoons

Apple Inc, een Amerikaans elektronicabedrijf wat door Steve Jobs, Ronald Wayne en Steve Wozniak is opgericht op 3 januari 1977 is vooral bekend door zijn computers en iPod’s. Apple ontwikkelt zowel hardware als sofware. De software van Apple is niet alleen ontwikkeld voor hun eigen Apple computers, Mac OS X, maar ook voor Windows.

Door de concurrentie met Windows is Apple zich sinds 2000 meer gaan verdiepen in de computers, hun besturingssystemen en design.  Zo zijn er bijvoorbeeld de iTunes Store en de iPod ontstaan.

In 2007 kwam Apple met de Iphone op de markt. Dit werd een zeer grote hit en op dit moment zijn er al vele Apple varianten op de markt gekomen met elke keer weer verbeteringen.

 

Extra

Apple telefoons:

Apple-iPhone 4 16GB Black
Apple-iPhone 3G
Apple-iPhone 3GS
Apple-iPhone
Apple-iPhone 3GS 8GB Black
Apple-iPhone 3GS 8GB White
Apple-iPhone 4 16GB White
Apple-iPhone 4 32GB Black
Apple-iPhone 4 32GB White
Apple-iPhone 5C
Apple-iPhone 5S
Apple-iPhone 6
Apple-iPhone 6 Plus
Apple-iPhone 6S
Apple-iPhone 7
Apple-iPhone 7 Plus

Informatie

MEer informatie over

Wie een iPhone koopt, krijgt topkwaliteit

Laten we maar meteen eerlijk zijn: wie een iPhone wil kopen, is niet op zoek naar een budget-telefoon. Een nieuwe iPhone kopen is dan ook niet weggelegd voor elke portemonnee. Heb je maar een klein inkomen, dan zul je misschien wel even moeten sparen voor een toestel van Apple. Maar daar staat tegenover dat je met Apple een toestel koopt waar je u tegen zegt. En dat op alle fronten. Met zijn iPhone veroorzaakte Apple een paar jaar geleden een enorme hype. Hoewel iPhones voor topprijzen de deur uitgaan, vlogen ze ineens de winkels uit. Met een iPhone kan je dan ook veel meer dan een beetje bellen, appen en surfen. Apple telefoons kopen staat voor duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit, innovatie en ja natuurlijk ook voor stijl. Apple staat nu eenmaal voor hip and happening. Een iPhone kopen, daar wil je best even een paar maanden op een houtje te bijten.

Betrouwbaarheid en stabiliteit

Apple staat al decennialang voor betrouwbaarheid en stabiliteit. Ook de smartphones van Apple kun je blind vertrouwen. Dat komt door het besturingssysteem iOS. Dit systeem is eenvoudig te bedienen en heeft veel keuze in apps. De iPhone is verder te herkennen aan de grote ronde home-knop die onder aan elk toestel te vinden is. Die home-knop is de basis van iOS. Wat je ook doet op een iPhone, door op de home-knop te drukken, kom je altijd weer in het startscherm terecht. Een smartphone van Apple werkt alleen maar met apps en heeft dus geen widgets. Dit maakt het werken op het toestel wel meteen zeer overzichtelijk. Standaard staan een aantal apps al voorge´nstalleerd, maar in de App Store en in iTunes vind je er nog duizenden. Een iPhone is ook zeer geschikt voor mensen met een beperking. Zo kunnen slechtzienden heel gemakkelijk de zoomfunctie gebruiken, of de teksten op het scherm laten voorlezen.

Veilige alleskunner

Wil jij een smartphone die gewoonweg alles kan en er ook nog eens geweldig uitziet, dan moet je zeker Apple telefoons kopen. De iPhone staat aan de top als het gaat om bedieningsgemak, innovatie, stabiliteit en uitstraling. iOS is erg degelijke software en zal je zelden of nooit in de steek laten. Van virussen heb je op een iPhone niet of nauwelijks last, wel zo veilig. Ook alle apps die je downloadt, zijn van tevoren gecontroleerd en dus veilig. Een iPhone aansluiten op een ander apparaat kan alleen als dit apparaat vooraf door Apple is goedgekeurd.

Bedieningsgemak

Werken met een iPhone is een eitje voor iedereen. De duidelijke navigatie-apps en de home-knop zorgen ervoor dat je een iPhone gemakkelijk kan bedienen. Het aantal apps voor de iPhone is bijna ontelbaar, dus van weinig keus kun je Apple niet betichten. En dan ten slotte het design: dat is perfect. Apple-toestellen zijn gemaakt van rvs en hebben een scherm van glas en dat zorgt voor kwaliteit. Verder zijn deze telefoons erg dun en zitten alle knoppen op de juiste plek. Bovendien ligt de iPhone lekker in de hand.

MEer informatie over
Notice: Undefined index: tekst in /home/mobiel2/public_html/application/default/views/scripts/merken/merk.phtml on line 271