u bevindt zich hier: merk | Telefoon

FILTER
Camera:
Front-Camera:
Besturingsysteem:
PRIJS:
tot
ZOEKEN:

Acer mobiele telefoons

Acer is in 1976 opgericht en richt zich voornamelijk op totale pc en notebooks. Met de nadruk op het commercialiseren van de IT diensten van Acer, staat Acer gerangschikt als 3de IT leverancier ter wereld.

Naast het produceren van Notenbooks en pc’s bied Acer ook Smartphone’s aan. Met het aanbieden van Smartphones kan Acer het totaal pakket qua IT producten aanbieden.  Acer heeft verschillende Smartphones op de markt gebracht waarom de DX900.

Extra

Acer telefoons:

Acer-beTouch E210
Acer-beTouch E120 Black
Acer-Stream
Acer-Liquid E S100 White
Acer-beTouch E110 Black
Acer-beTouch E400 Black
Acer-neoTouch P300
Acer-neoTouch P400
Acer-M900
Acer-beTouch E100 Black
Acer-beTouch E100 White
Acer-beTouch E101 Black
Acer-beTouch E200 Black
Acer-Liquid Black
Acer-neoTouch
Acer-DX900
Acer-F900
Acer-X960
Acer-beTouch E130 Black
Acer-BeTouch E130 White
Acer-beTouch E200 White
Acer-Liquid S100 Ferrari Red
Acer-Liquid White
Acer-Stream S110 Black

Informatie

MEer informatie over

Acer: topkwaliteit voor een lage prijs

Acer is natuurlijk vooral bekend als fabrikant van pc's. Maar wist je dat dit Taiwanese bedrijf ook heel goede smartphones maakt? Eigenlijk is Acer pas een paar jaar bezig om de smartphonemarkt te veroveren. Dat doet het met prima toestellen die in vele modellen verkrijgbaar zijn. Verder zijn deze smartphones zeer betaalbaar en krijg je daarvoor een echte kwaliteitstelefoon. Dus ook als je wat minder te besteden hebt, vind je bij Acer een goede telefoon naar jouw smaak. Wil jij Acer telefoons kopen? Bekijk dan vooraf goed welke toestellen er allemaal zijn, en bedenk of je er een abonnement bij wilt. Een toestel in combinatie met een abonnement is vaak goedkoper. Zet op een rijtje waaraan je telefoon moet voldoen en ga de voor jou beste Acer telefoons kopen.

Veel functionaliteiten

Acer toestellen hebben veel functionaliteiten, zeker voor de prijs die je betaalt. Deze telefoons bevatten vaak ook leuke nieuwe toepassingen, die je niet verwacht voor zo'n prijs. Acer telefoons draaien op Android, een stabiel besturingssysteem. Gebruikers van Acer telefoons kunnen dus ook profiteren van de vele apps die beschikbaar zijn in de app store. Verder kun je natuurlijk lekker internetten, muziek luisteren en game spelen op de mooie toestellen van Acer.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Maar waarom zou je nou Acer telefoons kopen? Je kunt beter vragen: waarom zou ik geen Acer telefoons kopen. Het grote voordeel van Acer telefoons is dat ze een zeer goed prijs-kwaliteitverhouding hebben. Voor een laag bedrag krijg je een smartphone met hele goede specificaties: snelle processor, prima camera, veel geheugen en een haarscherp beeldscherm. En dat niet alleen: voor dat beetje geld krijg je ook nog eens leuke innovaties op je telefoon, zoals DTS Studio Sound, NFC en video-opnames in 4K. Goedkoop is dus zeker niet altijd duurkoop. Een NFC-chip is bijvoorbeeld handig omdat je dan met je smartphone contactloos kunt betalen in winkels en bij parkeergarages.

Dual sim

Bovendien hebben veel telefoons van Acer de mogelijkheid tot dual sim. Dit is bijvoorbeeld handig als je n simkaart voor zakelijk hebt en eentje voor priv. Of als je losse simkaarten hebt voor gebruik in Nederland en in het buitenland. Dankzij de dual sim op de Acer toestellen hoef je maar één telefoon te hebben en geen twee. Dit maakt veel toestellen van Acer dus zeer geschikt voor zowel werk als privé.

Ook het design mag er zijn

Naast al deze bijzonderheden kun je op een Acer natuurlijk alles doen dat je op een ander merk telefoon ook kunt. Alleen voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Het design mag er trouwens ook zijn; je hoeft je met een telefoon van Acer in je handen absoluut niet te schamen. Qua stijl kan een Acer zich meten met een topper als de iPhone. Omdat Acer ook pc's, tablets en harde schijven maakt, heeft het bedrijf al veel ervaring met het maken van elektrische apparaten. En dat schept vertrouwen. Je kunt dus met een gerust hart Acer telefoons kopen. Er zijn ook veel accessoires beschikbaar voor de telefoon van Acer, zoals hoesjes en carkits.

MEer informatie over